Top Guidelines Of uvex iş ayakkabısı

Wiki Article

Kimyasal maddelerin bulunduğu yerlerde çalışıyorsak alacağımız ayakkabının tabanının kalın, yüksek olmasına dikkat etmeliyiz. Kayma riski varsa tabının kauçuk olmasına dikkat etmelisiniz. Ayakkabının nasıl nerede kullanılırsa kullanılsın hava almasına da dikkat etmelisiniz. En önemlisi de Çelik burunlu iş ayakkabısı alırken olduğunca hafif kolay kullanımı olmasına dikkat etmeliyiz. Çalışma ortamınızda sürekli ayakta iş yapıyorsanız tabanın ortopedik şekilde tasarlanmış olmasında fayda var.

En iyi iş ayakkabı markaları arasında yer alan Sroter İş Spor Ayakkabı, hafif yapısı sayesinde uzun süreli kullanımlarda ayakları yormaz. Ağ delikli tasarımıyla nefes alır ve ayakları kuru tutar. Avrupa standardına uygun çelik parmak kapağı, two hundred jul darbeye kadar koruma sağlar.

Delinme Direnci: Ayakkabının tabanı, keskin nesnelerin ayak tabanına zarar vermesini önleyecek şekilde tasarlanmalıdır.

Beden 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 2'ci Ayakkabıda Ekstra 300 Tl indirim 1 Adet

Ayakkabılar aynı zamanda hava dolaşımını artworkıracak özelliklere sahiptir, bu da terlemenin azaltılmasına lawnımcı olur ve ayakların serin kalmasını sağlar.

İş ayakkabıları, demir burunlu işçi ayakkabıları ve işçi botlarını en uygun fiyatlarla Demir Kundura’dan satın alabilirsiniz.

iş ayakkabısı bot Kaymaz Taban: Zeminle iyi tutunma sağlayacak, yağ, asit ve diğer kimyasallara karşı dayanıklı malzemeden yapılmış tabanlar tercih edilmelidir.

İş ayakkabısı mekap ise, mekanik aşınma ve darbelere karşı ek koruma sağlayan özel bir tür iş ayakkabısıdır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Kullanım alanına ve hava koşullarına uyum sağlamak, seçimi kolaylaştırır. Bir tenis erkek spor ayakkabısı ile basketbol ayakkabısı arasında design ve özellik bakımından farklılıklar bulunur. Bu nedenle iş ayakkabısı giy tenis sporu sırasında basketbol erkek spor ayakkabı modeli uygun bir seçenek olmaz.

Mekap iş ayakkabıları çalışanların güvenliğini ve rahatlığını sağlamak amacıyla tasarlanmış özel ayakkabılardır. Bu ayakkabılar, mekanik aşınma ve darbelere karşı ek koruma sağlayarak işçilerin ayaklarını korur.

ayakkabı süfor every saglamlık görünüm 4×4 yalnız benim ayak baş parmagımı inanılmaz derecede patlattıyor ayakkabınıbın celık kısmının baş parmak kısmını birazdaha açsanız olmazmı buna bir çare bulun allah rızası için bu ayakkabılar ayağı ince olana göre yapılmış ayağı geniş olan giyemiyor

Kauçuk tabanlarıyla yere sıkıca tutunur ve kaymaları önleyerek sizi güvende tutar. İnşaat ve ağır sanayi işlerinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Esnek tasarımı swolx iş ayakkabısı sayesinde ayakkabıyı dilerseniz koşuda da kullanabilirsiniz. Estetik bir spor ayakkabı duruşu sergileyen modeli günlük kombinlerinizde de değerlendirebilirsiniz.

İş şartları ve çalışma koşulları ağır olup bu tarz ayakkabılar iş ortamında kullanılmaz. İş ayakkabıları ile rahat, konforlu ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturabilirsiniz.

Report this wiki page